Vajon rákos beteg a férjem?

Férjemnél kb. két hónapja olyan tünetek jelentek meg, hogy reggelente mindig hányingere van, ökröndözik, de nem hány, elönti a verejték. Kb. egy hónapja a hónaljában duzzanat jelent meg, ami puha, nem fáj. A kezelőorvosa elküldte labor vizsgálatra és rtg.mellkasi vizsgálatra. A labor eredményeiben nem sok eltérés van, ezejóknél van csak csillag: hgb 176, htk 0.53, monocyta 10%, gpt/alt 47, Gamma gt13, a rtg felvételen viszont az van írva, hogy a mamilla mko ábrázolódott. Azt nem tudom, hogy ez azt jelenti, hogy a lymfóma daganatról van-e szó? Az orvos jelenleg Amoxicilin tablettát irt fel, és azt mondta neki, hogy ha ezt beszedi és nem lát javulást meg kell mutatni sebész orvosnak.Nagyon félek, hogy rákos a férjem és nem tudom, hogy ezután mi fog következni, van-e remény a gyógyulásra. Várom válaszukat. Köteles Jánosné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nyirokcsomó témában

Tisztelt Érdeklődő!

Az Ön által közölt tünetek, vizsgálati eredmények alapján még nem feltétlenül kell rosszindulatú daganatra gondolni. A mamilla az emlőbimbó latin neve - semmi köze nincs a limfómához! Javasolnám, hogy a reggelente jelentkező hányinger, hányás miatt forduljanak gasztroenterológushoz, a hónaljban észlelt csomóról pedig készüljön ultrahang! E két vizsgálat után esetleg már tiszta vizet lehet önteni a pohárba.Üdvözlettel: Dr. Váróczy László hematológus, egyetemi adjunktus

Dr. Váróczy László hematológus, egyetemi adjunktus
Kérdés: 2009. július 20., 11:17; Megválaszolva: 2009. július 20., 11:17
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Ferritin magas
Szájfeltöltés Marfarin mellett
Vérkép kiértékelése
Pajzsmirigy + SM betegség
Magas vas szint