Magvas vvt

Tisztelt Doktornő! Egy hónapja estem át valószínűsíthetően COVID fertőzésen, enyhe tünetekkel. Két héttel ezelőtt kezdtem érezni a végtagjaim, legfőképpen a karjaimban és a kézfejemen égő fájdalmat, és zsibbadást. A neurológus a tüneteim alapján polineuropátiát diagnosztizált, amelyre jelenleg Milgamma neurot szedek. Ami nagyon aggaszt, a tegnapelőtt készült laboromban a magvas vvt 0.2 %. A háziorvos arra külön nem tért ki, csak a koleszterinre és a májenzimekre, emiatt 2 nap múlva megyek hasi ultrahangra. Az Eosin nekem mindig emelkedett, erős allergiám van, amire gyógyszert is szedek. Nagyon aggódom, hogy valami nagy baj van, a testvéremet sajnos leukémiában veszítettem el, még gyerekkorában. Köszönöm segítségét!

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza magas vvt témában

Kedves Kérdező!

Nincs jelentősége. Két hónap múlva érdemes megnézni.

Kérdés: 2022. szeptember 07., 05:11 ;Megválaszolva: 2022. szeptember 07., 08:31
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Magas vörösvérsejt szám
Tisztelt Doktornő! Júliusban krónikus prosztatagyulladást diagnosztizáltak nálam, ami kapcsán egy rutin vérvételre küldtek, ahol az alábbi...
Heterozygota
Vérkép elemzés
Vas,ferritin
Kék folt a lábszáron