Csomó az éren

Kedves Doktornő! A bal alkaromon a hüvelykujj vonalában az eremen 2 puha, rugalmas dudor türemkedik ki, a két dudor közt van kb 1 cm. Nem tudom pontosan mióta, de talán már a nyáron is látszott, de nem foglalkoztam vele. Pár hete viszont fáj a bal karom, de nincs duzzanat vagy elszíneződés. A fájás nem akadályoz munkában, inkább csak olyan szurkáló, néha feszítő érzés könyöknél, felkarban, illetve van hogy azoknál a dudoroknál érzékeny, belenyilal, pl. mikor forgatom a karom. Leiden mutációm van, szerencsére problémám nem volt még vele. Mitől dudorodhat ki az ér fala? Van egy 1,5 éves kisfiam, akit ha cipelek/cipeltem és kellett a kezem, a balon vittem, esetleg megerőltettem? Érdemes lenne megnézetni? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza ér témában

Kedves Kérdező!

Feltehetően megterhelés. Ha visszeresebb a lába is lehet itt is az van. Diozminum megpróbálható, vagy rutascorbin.

Kérdés: 2020. december 07., 21:44 ;Megválaszolva: 2020. december 08., 08:34
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Kék folt a lábszáron
Magvas vvt
Magasabb értékek
Magas vasszint
Kedves Doktornő! 16 éves lányom vasértékei miatt aggódom. Erős hajhullása miatt csináltattunk vérképet (ismét) , és mivel a család mindkét ága...
Trombozis panell kiertekelese
Kedves Doktorno. 37 eves koromban korai menopauzat diagnosztizaltak nalam. Trisequens tablettat szedtem evekig akkori nogyogyaszom javaslatara. 2020...