Hematológiai vizsgálat

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kisfiam 6 hónapos és már kb 2 hónapja van hőemelkedése 37,1- 37,5 között. Többször voltunk már vérvételen ,azt mondták valószínűleg valami kisebb vírus. Most az utolsó vérvételnél viszont elküldték a hematológiára. Semmit nem mondtak ,hogy van- e okom aggódni .Időpontunk már van de addig meg csak azon aggódok ,hogy valami baja van kisfiamnak. Amúgy más tünetet nem észlelek rajta ,nem aluszékony ,vidám , jókedvű,az étvágya az mindig is rossz volt (keveset eszik a normálhoz viszonyítva ,napi 550-700 ml) de eddig a gyarapodásával sem volt gond 2690- el született ,most 7 kg) Labor eredményét nem tudtam csatolni. Kérem nyugtassanak meg, hogy nincs komoly probléma a kisbabámmal. Neutrofil granulocita 0,74 G/l. (1,00-8,50) Neutrofil granulocita% 8,60%. (17,00-60,00) Limfocita %. 81*%. (20,00-70,00) Monocita % 7,40%. (1,00-6,00) MCV 76,7. fl. (87,0-112,0) MCHC 353g/l. (280-330) RDW-SD. 34,8 fl. (37,0-54,0) Ezek az eltérések,az összes többi értéke normál tartományban van . Köszönettel: Kresznovszkiné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza gyermek vérkép témában

Kedves Kérdező!

Alacsonyabb az egyik fehérvérsejtje, de ez ilyenkor még belefér. Ez alapján nem lehet megmondani, de maga a labor nem egyértelműsít semmi kórképet. Nyilván meg kell majd vizsgálni, esetleg immunhiány irányába is, de addig ez alapján nem kell a legrosszabbra gondolni - tudom hogy ezt mondani könnyű! - főleg ha nem betegek, nincs fertőzésre utaló jel.

Kérdés: 2020. augusztus 15., 18:26; Megválaszolva: 2020. augusztus 26., 09:54
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Schönlein Henock purpula
Fogamzásgátló szedése MTHFR gén...
Van teendo?
Vashiányos vérszegénység
Myeloma - probléma