• Általános gyengeség érzet a végtagoknál

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelettel Üdvözlöm Kedves Doktornő! Egy olyan problémám van immár 3hete hogy normálisan kifejtve olyan érzésem van mintha általános gyengeség lenne a végtagjaimba,de ez nem egyszerre minden végtagomnál,hanem hol csak a karomnál,hol csak a lábamnál,de már reggel elkezdődik és egész nap kitart,és mily érdekes mielőtt este lefeküdnék abba marad.Ehhez a tüneteggyütteshez társul még erős szorongás,kétségbe esés,erős rettegés hogy biztos valami súlyos betegség tünete lehet ez.De a végtagjaimat ugyanúgy tudom terhelni mint eddig,de az erőtlen érzés megvan akkor is mikor felemelek gond nélkül valamit. Voltam háziorvosnál evvel:Ő csináltatott egy NYAKI GERINC RTG vizsgálatot eredmény=A NYAKI LORDOSIS CSÖKKENT.A CSIGOLYATESTEK ÉS DISCUSOK NORM.MAGASAK,A PEREMSZÉLEK,ZÁRÓLEMEZEK ÉPEK.NYAKI BORDA NEM LÁTHATÓ.Erre azt is mondta a háziorvos semmi gond nincs a nyaki gerincel. Utána csinált az orvos kézszorítási próbát,amivel szintén nem volt gond. Felírt BENFOGAMMA 300mg tablettát,de nem érzek változást. Megtörtént egy friss laborvizsgálat is 2020.02.27-én VÉRSEJTSŰLYEDÉS:12mm/ó LIMFOCITA% 23,7% KOLESZTERIN 5,7mmol/l ALKALIKUS FOSZFATÁZ:122U/L Ez a 4 eredmény volt eltérés tehát megcsillagozva. A többi eredményem rendben volt. De engem nyugtalanít ez a 12es sűlyedés,mivel eddig is mindig évente 2xjártam laborba egyszer tavasszal,és egyszer ősszel és mindig 3as nál több nem volt a sűlyedésem. Sokszor belegondolok abba,nehogy összefüggés legyen a sűlyedés és a végtaggyengeség érzet között. Nehogy valami rejtett betegség legyen amit már esetleg a magasabb sűlyedés jelez. Nagyon kétségbe vagyok esve,nem tudom mi tévő legyek,milyen kivizsgálásra menjek el? Kérem tanácsát,és véleményét,mert rettegek hogy nehogy valami komoly baj legyen. TISZTELETTEL:SZ.TAMÁS

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a süllyedés témában

        KEdves Tamás! a süllyedés 20 ig normális. Úgyhogy ezt felejtse el. Nincs összefüggés egyébként sem, de szerintem inkább pszichológust kellene keresni, pánikszindrómához hasonlítanak a panaszok.


        Kérdés: 2020. március 01., 15:10; Megválaszolva: 2020. március 02., 08:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.