Vvt süllyedés értéke 1

Tisztelt Dr No/Ur! Vvt sullyedes ertekem 1.00 2 honapja meg 3.00 volt. Erdeklodnek hogy ez mire utalhat hogy csokken es mar joval a hatarertek alatt van? Erdemes-e orvoshoz fordulnom es ha igen akkor milyen szakorvoshoz menjek? Segitseget elore koszonom Tisztelettel: Zoltan

Dr. Tomonkó Magdolna válasza süllyedés témában

Kedves Kérdező!

Egyáltalán nem kell orvoshoz fordulnia emiatt az érték miatt, az 1 és a 3 érték is abszolut normális. A süllyedés esetén csak annak növekedése kóros, az alacsonyabb értékeknek nincs jelentőségük.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. augusztus 07., 18:12; Megválaszolva: 2014. augusztus 11., 22:44
Kérdések és válaszok: Elhízás
Vérkép [LDH, GPT, GGT]
Pajzsmirigy?
Stroke után hízás
"rossz íz" nem maradhat
Miért hízok?