• alacsony neutrofil granulocita

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Köszönöm gyors válaszát az alacsony neutrofil granulocita c. kérdésemmel kapcsolatban. Annyit kérdeznék még, hogy mire gondol pontosan vírus szerológia alatt? Milyen vírusra nézessek szerológiát, mire lenne érdemes? HIV-re szűrettem magam, az negatív. Köszönettel!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a neutrofil témában

        Hepatitis, EBV, CMV. Egyébként követés.


        Kérdés: 2020. január 27., 17:42; Megválaszolva: 2020. január 27., 17:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos