• RDW-SD érték

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a vérképben az RDW-SD kicsit alacsony (36,2 fl), de mellette jó a vörösvérsejtszám a fehérvérsejtszám, Hemoglobin, Hematokrit, MCV, MCH, MCHC, Trombocitaszám, és az MPV is és minden egyéb százalékos megoszlása a vér elemeinek, és a többi, máj-vese stb állapotára vonatkozó paraméterek is normálisak, akkor ez mit jelent, illetve mit tehetek hogy visszaálljon? (Vegetáriánus vagyok, alkoholt nem fogyasztok.) Válaszát tisztelettel köszönöm.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a rdw témában

        KEdves Kérdező! Nem kell foglalkozni vele, nem jelez önmagában semmi bajt.


        Kérdés: 2019. szeptember 28., 22:52; Megválaszolva: 2019. szeptember 30., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.