Vérkép értékelése

Tisztelt Doktornő! Köszönöm előző válaszát, melyben a HGB értékemről kérdeztem. Közben megkaptam a legfrissebb vérképemet, amiben már elég sok eltérés van. Lehet túlaggódom, de szeretném kikérni a véleményét. Aggódom, és nem szeretném ha újra el kellene indítani az imatinib terápiát. Vérvétel idején volt egy kis hurutos köhögésem, de semmi más. Okozhatta ez a probléma ezeket az eltéréseket? FVS: 13.06 VVT: 5.18 HGB: 162 HTC: 0.470 MCV: 91.6 MCH: 31.3 MCHC: 342 RDW: 12.6 THR: 290 MPV: 8.6 PDW: 63.2 NEUT°%: 83.7 LYMP%: 11.7 MONO%: 2.8 EOS%: 0.2 BASO%: 0.3 LUC%: 1.3 LYMP#: 1.53 MONO#: 0.37 EOS#: 0.02 BASO#: 0.04 LUC#: 0.17 NEUT#: 10.93 MPXI: 10.6 LI: 2.11 Köszönettel: Melinda

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza cml témában

Kedves Melinda! Igen, ez a nehéz, hogy a CML-es vérkép elkülönül e a fertőzéstől. Szerintem meg kell majd ismételni ezt. A PCR jó, hogy jó értéket utatott.

Megválaszolva: 2019. július 17.

Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések

PCR eredmény
Tisztelt Doktornő! 28 éves vagyok, 2011. óta CML-es. Többször kértem már Doktornőtől tanácsot, amit ezúton is köszönök. 2018. 11.01. óta nem szedek...
CML leukémia
Kedves Doktor/nő! Érdeklődni szeretnék a CML leukémiáról, gyógyulási esélyeiről, hosszabb távú kilátásokról stb. Egy "ismerősöm" szenved ebben a...
Kellemetlen izzadtság
Tiszteletem. Az a problémám, hogy izzadáskor erősebb trágya-szag érezhető. Az lenne a kérdésem, hogy mit lehetne ezzel tenni? . Mert már több fajta szerrel...
Alacsony Feriitin és Vas szint
Tisztelt Doktornő! 45 éves, heti rendszerességgel sportoló nő vagyok. (futás, súlyzós edzés) Évente járok vérvételre, szűrés céljából. Alacsony Ferritin...
2 éves gyermek itp
Nyirokcsomó duzzanat, Hőemelkedés...