• Vérkép értékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Köszönöm előző válaszát,melyben a HGB értékemről kérdeztem. Közben megkaptam a legfrissebb vérképemet, amiben már elég sok eltérés van. Lehet túlaggódom,de szeretném kikérni a véleményét. Aggódom, és nem szeretném ha újra el kellene indítani az imatinib terápiát. Vérvétel idején volt egy kis hurutos köhögésem,de semmi más. Okozhatta ez a probléma ezeket az eltéréseket? FVS: 13.06 VVT:5.18 HGB:162 HTC:0.470 MCV:91.6 MCH:31.3 MCHC:342 RDW:12.6 THR:290 MPV:8.6 PDW:63.2 NEUT°%:83.7 LYMP%:11.7 MONO%:2.8 EOS%:0.2 BASO%:0.3 LUC%:1.3 LYMP#:1.53 MONO#:0.37 EOS#:0.02 BASO#:0.04 LUC#:0.17 NEUT#:10.93 MPXI:10.6 LI:2.11 Köszönettel: Melinda

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a cml témában

        Kedves Melinda! Igen, ez a nehéz, hogy a CML-es vérkép elkülönül e a fertőzéstől. Szerintem meg kell majd ismételni ezt. A PCR jó hogy jó értéket utatott.


        Kérdés: 2019. július 17., 15:59; Megválaszolva: 2019. július 17., 20:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Remélem így már látszik a labor lelet:)