Csíipőprotézis

Csípőprotézisre vagyok előjegyezve februárra.Kérdésem az lenne mekkora a kockázat, mivel túlsúlyos vagyok, a vérképem sem igazán jó, a trombocita számom sok. Most a Litalir kapszulát szedem heti 9 -et.Így most jó a trombocita számom. A hematológus azt mondta ilyen vérképpel nem igazán ajánlja, szövődmények léphetnek fel. A combcsont a medence csontba van, nagyon fáj ha járok, de néha pihenésben is. Műtéten kívül van e más lehetőség? Fogynom kell 10 kg ot februárig. Ön szerin ez segíthet? 160 cm vagyok és 94 kg.Tisztelettel Marcsi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza a hematológia témában

Tisztelt Érdeklődő! A Litalir és a Trexan szedése is valóban növeli a műtéti szövődmények, elsősorban a fertőzések kockázatát. Ezt Önnek és az operáló orvosnak közösen kell mérlegelniük. A fogyás valóban több szempontból is szerencsés lenne: tehermentesíti a csípőízületét, valamint csökken a műtét utáni trombózis veszélye.

Kérdés: 2011. november 08., 12:29; Megválaszolva: 2011. november 12., 11:33
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Limfocita alacsony száma
Nagy lehet a baj? 2.
Nyirokcsomó megnagyobbodás okai mi...
Hajas sejtes leukémia és oltás
Laboreredmény