Fogamzásgátó melletti terheség feltételezése

Tisztelt Dr Nő! Köszönöm előzö kérdésemre a válaszát! Esemény utáni tablettáknál a tesztek negativak voltak , illetve azok utan voltam nőgyogyasznál! Marc.-5 van idopontom nogyogyaszhoz! Symicia mellett is lehetséges a terhesseg?! Milyen lehetőség muteti lehetősegek vannak? Köszönettel: Di

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza fogamzásgátló tabletta témában

Kedves Hölgyem!

Ha az esemény utáni tabletták után megfelelő időben történt a tesztelés, akkor megnyugodhat, bar azóta valószínű többet tud. A halvány pozitív teszt korai, de legalább 10 napos terhességet mutat. Ha valóban terhes, akkor az még korábban történt, és nem az említett napon. De létezik álpozitív teszt is. Kétes esetben azt javaslom, a jövőben is, inkább ismételje meg a tesztet néhány nap után, lehetőleg másik márkájú teszttel.

Remélem azóta megnyugodott.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. február 25., 08:15; Megválaszolva: 2021. március 07., 16:56
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?