Hormonlabor, cukor/inzulinterheles kiertekelese

Tisztelt Doktor Úr! Babát szeretnénk... A nőgyógyász csak 2 hét múlva fogad, de szeretnék hamarabb választ kapni arra, hogy a hormonlabor és cukor/inzulinterhelés eredményeim alapján, dr. Úr milyen gyógyszert javasolna. Előljáróban annyit, hogy a Pco jelleg és IR ismert, merckformin 850 mg-est napi 3* szedem, valamint komplex multivitamint magas dózisú D3 vitaminnal és inofolic port. A ciklusom rendszeres, de nem napra pontos. Arra mindenképpen szeretnék választ kapni, hogy az értékeim pajzsmirigy betegségre utalnak e? Dr. Úr további gyógyszer szedését, esetleg vmi táplálékkiegészítőt javasol e? Diétát tartom, kardio mozgás van. A ciklus 4. Napján az alábbiak az értékeim: Cukor: mmol/l 0': 5,3 60': 7,2 120': 6,9 Inzulin: uu/ml 0': 14,80 60': 102,74 120': 88,64 Tsh: 2,924 uIU/ml Fsh: 5,9 mU/ml Lh: 3,5 mU/ml Prolaktin: 8,0 ng/ml Ösztradiol: 43,94 pg/ml Köszönettel: Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza endokrin betegség témában

Kedves Ágnes!

TSH-ja kontrollt érdemel.

Az inzulin szintjei nem megfelelőek, endokrin konzultáció és a terápia újragondolása javasolt.

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2021. február 04., 07:04; Megválaszolva: 2021. február 17., 21:41
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?