Homályos látás és probiotikum

12 éves lányom néha homályosan lát, és szines köröket is.Ez mitől lehet. A másik kérdésem 5 éves fiammal probiotikumot szedetek, de nem igazán tudom hogyan alkalmazzam.Kell-e szünetet hagyni egy-egy havi adag után vagy nem szükséges.Ezt azért szedetem vele mert sajnos minden évben amikor megbetegszik calici vírussal nem 3 nap alatt gyógyul ki mint más gyerek hanem legalább két hétig is el tart a gyógyulása.Ezért ezt ajánlották hogy ezzel megerősödik a szervezete.Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza a probiotikum témában

Kedves Kérdező! A homályos látás lehet vérnyomásprobléma, ha színes körökkel kombinálódik, alacsonyabb vérnyomásnál elképzelhető, de tekintettel az életkorára mindenképpen érdemes elmenni szemészhez. A kisfia probiotikumát nem alkalmaznám évi 3 alkalomnál többször, annyinak elegendőnek kellene lennie, hogy kivédje az esetleges megbetegedés kivédéséhez.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2010. augusztus 23., 23:05; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 16:32
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Csomók lágyék hajlatban
Café au lait folt?
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek