• Lila száj kisgyereknél

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A kislányom három éves lesz juniusba, és nemrég vettem észre, hogy időnként elilult a szája. Bölcsődébe van délelőtt és onnan is jelezték, hogy előfordult, hogy nyugalmi állapotban, vagy akár játszás közben szint váltott a szája. ön szerint mi okozza, köszönöm. EMESE

        WEBBeteg szakértő válasza a lila száj témában

        Kedves Emese!


        Lehet csupán alkati adottságról van szó, de hogy megnyugodjanak egy vérvizsgálatra  és egy kardiológiai kivizsgálásra mindenképpen el kellene menniük, hiszen ezek is okozhatják a látott eltérést.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-03 11:21:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: