sötét lila száj

Tisztelt Doktornő! A kérdésem a következő lenne: alkalmanként sötét-lila színű az ajkam.ekg, vérnyomás normális, tüdőszűrőn is nemrég voltam, ott se találtak semmit.ismerőseim szerint amióta ismernek, azóta többször is látták már ők is, mindig mondják, hogy szîv-érrendszeri ill.tüdő probléma is lehet.de semmilyen panaszom nincsen, nem fáj semmim, köhögni se köhögök, mellkasom se fáj.évente csinálnak ekg, vérnyomásmérést, munkahelyemen kötelező orvosi vizsgálat van, eddig minden rendbe volt.kell aggódnom? lehet öröklött dolog ez? válaszát elöre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza lila száj témában

Kedves Kérdező!

Tüneteit okozhatja az erek összehúzódása, pl.: hidegben, de szív érrendszeri, vagy tüdő betegség is lehet a háttérben. Az eddigieknél részletesebb kardiológiai, tüdőgyógyászati, és laboratóriumi vizsgálattal célszerű kizárni egy esetleges szervi elváltozást.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2014. december 31., 21:59; Megválaszolva: 2014. december 31., 23:25
Kérdések és válaszok: Egyéb
Magas konjugált bilirubin
Hasi ultrahang utáni teendők
Combfájdalom
Emelkedett káliumszint
Koronavírus elleni oltás
Tisztelt Webbeteg! Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy melyek azok az egészségügyi okok, amelyek kizárják a koronavírus elleni védőoltás...