kisfiam sokat elesik

Tisztelt doktor nő! az lenne a kérdésem 42-évesen válaltunk babát most 15-honapos.egy honapja tanult meg menni azota sajnos 4-5ször hanyatt esett a járo lapon..beverte a fejét.nem tapasztaltam azt amit ilyenkor nézni kell pl: aluszékonyság..hányás...de mégis félek mivan ha daganat lessz a fejében vagy késön veszek észre valamit..lehet csak tul aggodom sok mindent hall az ember...ön szerint is elég ha csak az ilyenkor szokásos mellékhatásokat nézem.vagy csináltassunk rötgent? várom válaszát..Tisztelettel egy aggodó anyuka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza fejsérülés témában

Tisztelt Aggódó Anyuka!

Fejsérülés esetén orvoshoz kell vinni a gyermeket. (gyermeksebészet, baleseti sebészet) Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. március 15., 13:52; Megválaszolva: 2015. március 17., 18:21
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Rövid,visszatérő fejfájás
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek