• tisztel dr nö

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        3 hetes kis lányom nem aszik se ejel se napal ha altatom be rakom kis ågyåba 30 perc et alszik utána fel kel ha alszik van hogy fel sir le rugja a takarot magárol ez megy már 3 napja agodok érte

        Dr. Balogh Andrea válasza a alvás témában

        Kedves Kérdező! Azt tanácsolom hívja fel háziorvosukat illetve a védőnőt. Érdemes részletesen átbeszélni mindent - a baba napirendjét, mikor, mennyit eszik, hány óránként eszik, milyen hőmérséklet van a szobában nincs-e túl meleg, stb. és biztosan kiderül mi okozza a gondot. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2015. február 28., 16:43; Megválaszolva: 2015. március 01., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hogy lesz így párom?
        Az első lépés sokszor a legnehezebb: önmagunk elfogadása a betegségünkkel.
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?