• Lehet hogy a párom rokonom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!! Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy a párom lehet-e a rokanom?Nagymamám unokatestvérének a lányának a gyereke az én párom lehet e valamilyen rokoni kapcsolat köztünk?Előre is köszönöm.Várom a válaszét

        WEBBeteg szakértő válasza a genetika témában

        Kedves Kérdező!

        Ilyen távoli rokonságnál már olyan, mintha idegennel házasodna, elhanyagolható a közös genetikai állomány. Természetesen, ha van örökletes betegség a családban, akkor a tervezett gyermekáldás előtt kelle genetikai tanácsadáson részt venni.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-28 12:23:02; Megválaszolva: 2010. május 28., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés