• Újra magas Húgysav

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Többször volt már magas a húgysav, szedtem már millurit 300-t, 1 éve életmód váltás után 345 lett. Most újra magas lett 490 mikromol, Kérdésem újra kell-e szedni a milluritot vagy elegendő lehet ismét a megfelelően kialakított étrend? Közsönettel xaxo

        Dr. Szanyi Andrea válasza a magas húgysav szint témában

        Kedves Kérdező! A leírtakból az derült ki számomra, hogy a már korábban is észlelt magas húgysavszint rendeződése után Ön nemcsak a gyógyszeres kezelést hagyta abba, hanem a megfelelő diétát is. Sajnos az emelkedett húgysavszintnek nincsen oki kezelése, ezért a terápia megszűnte után nagy valószínűséggel újra emelkedik az érték. Az emelkedett húgysavszint kezelését befolyásolhatják a fennálló társbetegségek is. Javasolnám, hogy folytassa a diétát és a gyógyszeres kezelést is, ennek részleteit, valamint a Milurit megfelelő adagját beszélje meg kezelőorvosával.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Itt kérdezhet

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2015. március 16., 14:01; Megválaszolva: 2015. március 19., 19:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: