• Fokhagyma-citrom kúra

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím! Szeretném megkérdezni, hogy alkalmazhatom-e a fokhagyma-citrom kúrát, ha előzőleg agyi aneurysmával műtöttek és jelenleg is van két nagyon apró- beavatkozást nem igénylő-értágu- latom? Nincs értágító hatása? Azért szeretném kipróbálni, mert a Xeter tabletta mellett ugyan a koleszterin értékeim jók, viszont a ck 240-250 körül van. A családban halmozottan előfordult izomsejt- szétesés a tablettáktól, mely halállal végződött. Nekem folytonosan izomlázhoz hasonló tüneteim vannak, pedig hetente 2x -3x úszom. Ha nem szedem a tablettát, a ck érték normális, viszont a koleszterin és az LDL koleszterin is jelentősen megemelkedik. Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleménye az Ezetimibe gyógyszerről? Úgy tudom indokolt esetben lehet támogatással felírni. Köszönöm a türelmét és a válaszát előre is. Tisztelettel: Csehné Kovács Éva

        Dr. Molnár Dóra válasza a koleszterin csökkentés témában

        Kedves Kérdező, az Ön esetében valóban nem a legjobb választás az eddig szedett koleszterin csökkentő gyógyszer, és jól tájékozódott, van alternatíva. Lipidológus specialista felkeresése javasolt, az Önhöz közeli orvosegyetemi klinikán találhat szakembert. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Kérdés: 2013. február 05., 18:15; Megválaszolva: 2013. február 07., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: