Sárgás váladék

Édesanyámnak Kb 4 éve volt orrpolip műtéte azóta is folyamatosan van arcüreg és homloküreg gyulladása, ami elég nagy mértékű és minden orvos csodálkozik, hogy nem fáj neki. Egyedüli panasza a köhögés, mely időnként váladékos. Antibiotikumokat hiába szed szinte semmit nem javit. Most adtam neki homeopátiát (előzőleg Prof. Gere Tibor is kezelte) Most a Vincetoxicum C12-t szedi egy hete...de rengetek sárga-zöld váladékot tud felköhögni és az orrán fújni(de nagyon sokat). Ezek a lerakódott váladékok lehetnek amik most ürülnek ki? Allergiával is küszködik, amit eddig még nem sikerült kideriteni mi. Mk.szeme bevérzik, hólyagok jelennek meg a testén és a nyáron a bal szeme olyan volt mint egy kidülledt pinponglabda(hónapokig). Mindenki pajzsmirigy betegségre gondolt, de azt kizártuk. Tudom hogy neten nem orvosolható a probléma csak véleménytét szeretném kikérni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a melléküreg gyulladás témában

Tisztelt Hölgyem! A problémáinak az orrot érintő részén NeilMed SinusRinse orröblítő készülék használata gyógyszer nélkül jelentősen tudna javítani. Ha beválik, akkor ugyanúgy, mint a fogmosás, napi kétszer végezve jelentős életminőség javulást eredményezhet.

Kérdés: 2011. november 01., 10:10; Megválaszolva: 2011. november 02., 23:49
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban