Agydaganatom lehet, ha van orrvérzés és orrdugulás?

Tisztelt Doktor! Kb 1 hónapja kezdődött az egész orrvérzéssel és ordugulággal. Az orrvérzés hol gyengébb volt hol erősebb, akkor jelentkezett mikor fújtam az orrom. Társult hozzá a fejfájás ami elég sokszor jelentkezett. Hol délelött 10 percig fájt hol délután. Volt mikor avval feküdtem és avval keltem. Legtöbbször elöl a homlokomnál vagy bal vagy jobb oldalon fájt, volt mikor mindkét oldalon. Voltam fül orr gégészeten, ott csak annyit mondtak hogy köröm általi sérülés. Kaptam rá krémet, nagyjából javult is. Viszont az orrdugulás nem. Csak orrspray használata mellett dugul ki. Pár napja abbahagytam a fogamzásgátló szedését mondván attol fájhat a fejem. Ugyan azon a napon beszedtem pár db antibiotikumot, hátha kipucolja ami bennem van. Másnap el is múlott a fejfájásom, viszont hasmenésem lett és elkezdtem szédülni.Este alig tudtam elaludni annyira vert a szivem. Másnap délután mértük a vérnyomásom ami eléggé ingadozó volt, 140/90, 160/96 a legmagasabbak. Társult hozzá jobb kézfej zsibbadása, és elkezdtem érezni a fejbőröm viszkedését. Egy kis fejfájás is visszatért napközben. Közben a vérnyomásom kicsit helyrejött. A szédülés akkor a legrosszabb ha fennt vagyok. Ha fekszem akkor jól vagyok. A látásom nem tökéletes, messzilátó szemüveget hordok kb 3 hónapja. De régebb óta vettem észre hogy nem látok olyan jól. Régebben is fejfájósabb voltam, de ennyire azért nem. Nem tudom számít e, de ezen a nyáron rakattunk klíma berendezést. Bár az már nem megy. Azt szeretném megtudni lehetnek e ezek agydaganat jelei? Orvosi kivizsgálásom megkezdődött, de még az elején járunk. Nagyon sokat olvasok az agydaganatról és egyre rosszabbul érzem magam és egyre jobban félek. Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza melléküreg gyulladás témában

Kedves Kérdező!

Mint a fül orr gégészeti vizsgálat megállapította, a probléma az orrnyálkahártya sérülését követő fertőzésből keletkezett. Az antibiotikum mellé szedett probioticummal a mellékhatásokat meg lehetett volna előzni. Az orrdugulás egyértelműen arra utal, hogy az orr melléküregek még mindig duzzadtak. Ez lehet allergiától, a klíma rendszeres használata is okozhatja.

A továbbiak arra utalnak, hogy Ön stresszes, emiatt a valós problémák helyett túlzásba viszi az agydaganattal való foglalkozást.

Nyugodjon meg, félelemre semmi oka. Jó lenne a melléküreg gyulladást végleg kikezelni, inhalálás, tiszta levegő, dohányfüst és klíma kerülése, sollux lámpa használata.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. szeptember 12., 14:32; Megválaszolva: 2015. szeptember 16., 06:28
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Sárgás váladék
Édesanyámnak Kb 4 éve volt orrpolip műtéte azóta is folyamatosan van arcüreg és homloküreg gyulladása, ami elég nagy mértékű és minden orvos...
Fejfájás és utazás
Hétfőn utazok külföldre, de pár napja fáj a fejem, olyan érzésem van mintha náthás lennék. Reggel tüszkölök. Gyenge vagyok, lázam nincs....
Nehéz orrlégzés
már 3 hete vérbe van a szemem és nagyon viszket és az orrommal nehezen veszem a levegőt és néha fáj is belül ritkán folyik az orrom de ha folyik...
Sós nyálka
Erős sós nyálka váladék jön a garaton le és folyamatos arcüreg és torok gyulladásom van.Nem hatnak a gyógyszerek. Mi lehet ez?
Belső fül betegség?