Hirdetés
      • Klebsiella oxytoca

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Garatomban klebsiella oxytoca baktériumot találtak közepes számban. Panaszom, hogy orrom be van dugulva és nehezen kapok levegőt néha nehézkes a légzésem is valamint eléggé izzadékony vagyok. Kérdésem, hogy szükséges-e antibiotikumot szedni vagy normális ennek a baktériumnak a jelenléte a garatban? Elegendő, ha a fül-orr-gégész javaslatára torokfertőtlenítővel öblögetek, így eltűnik a baktérium és nem okoz további szövődményeket a szervezetben? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a orrdugulás témában

        Kedves Kérdező! Kövesse egyelőre a fül-orr-gégész tanácsait, ha 5-7 napon belül nincs javulás, menjen vissza kontrollra. Javasolt még tengervizes orrspray, váladékoldó használata, infrázás.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 25., 13:15; Megválaszolva: 2011. október 26., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés