• Napi rendszerességgel vérzik az orrom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő (Úr)! Nagyon régóta napi rendszerességgel vérzik az orrom. Ha ülök, ha állok, ha fújom az orromat, akkor is el kezd vérezni. A tegnapi nap folyamán végre elmentem a fül-orr-gégészetre, és az orrsövénnyel volt valami probléma, és kiégetett talán egy-két hajszáleret. Alsol kenőcsöt ajánlott, h azzal kenjem, illetve szívjam fel naponta 5-ször. A probléma az, hogy ma is már négyszer vérzett az orrom és tanácstalan vagyok. Mi lehet a baj? Nagyon idegesítő, hogy nem tudok sehova se menni, úgy, hogy ne járjon azon az eszem, hogy mikor kezd el vérezni. Köszönöm a válaszát! Tisztelettel: Kovács András

        WEBBeteg szakértő válasza a orrvérzés témában

        Tisztelt Uram! Az Alsol kenőcs remek, de mégsem való orrvérzésre, mert szárít. Rinopanteina, Neogranormon, Bepanthen, Sudocrem.... Ezekből válasszon. Ha nagyon nem alakul, akkor akár úgy, hogy kis vattakukacot készít, azt bekenve helyezi az orrába fél órára. A kenés kezdetben mindneképp óránként történjen.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 20., 19:55; Megválaszolva: 2011. október 21., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés