• Idült homloküreggyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Évtizedek óta szenvedek erős fejfájástól.Az allergiám következményeként kialakult a homloküregben a megvastagodott nyálkahártya . Ha egy kicsit hidegebb van, gondolok 20 fok alattira, vagy fúj a szél, a homlokomból kiindulva erős fájást érzek. Ha bekötöm a homlokom egy kendővel, csillapodik, a meleg hatására elmúlik. Amikor az allergiás időszak kezdődik, pár napig erősen fokozódik a fájás, csak az orrfolyás megjelenésével enyhül, szűnik meg. Elmúlhat-e valaha, lehet-e gyógyítani? Körzeti orvosom algoflex forte szedését javasolta, fül orr gégész nem ajánlott műtéti beavatkozást, csak ha kibirhatatlanná válna a fájdalom.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a homloküreg-gyulladás témában

        Tisztelt Asszonyom! Teljesen igaza van a kollégának, amikor nem beszélte rá önt beavatkozásra. A homloküreg kényes terület, szájadéka hegesedésre hajlamos, nehéz sikert ígérni. Mivel a hagyományos szerek csak rövid igeig adhatóak, így alternatív módszerek között keresgéljen. Amit én szoktam javasolni: 1. NeilMed SinuRinse orröblítő rendszeresen (napi 2-3 alkalommal) 2. Luffeel homeopátiás orrspray és tabletta.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 30., 05:28; Megválaszolva: 2011. július 01., 15:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: