Füldugulás terhesen, heveny bronhitisem van

Tisztelt Doktor úr! Én egy 19 hetes kismama vagyok és sajnos 3 hete betegeskedem heveny bronhitis-el. Ennek mellékhatásaként füldugulással is küszködöm, amely most már 2 hete gyötör! Elmentem fül-orr-gégészhez, aki azt mondta, hogy sajnos amíg nem múlik el a "náthám" addig megmarad a füldugulásom is. A doktor úr Navisin gyermekorrcseppet javasolt. Már nagyon nehezen viselem, hogy a jobb fülemre szinte semmit nem hallok. Ez mennyire "normális", hogy két hete tart ez az állapot? Mit tanácsol, mit tegyek? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Horváth Tamás válasza füldugulás témában

Tisztelt Hölgyem!

Sajnos elég lassan múlik, erről a kérdésről írtam is már itt:

http: //enthouse.blog.hu/2010/09/25/fuldugulas_kozepfulgyulladas_utan_turelemjatek

Ugyan Önnek nem középfülgyulladása van, de a helyzet ugyanaz.

Ezeket érdemes próbálnia:

- sok rágás

- gyakori nyomáskiegyenlítés

- szteroidtartalmú orrspray

Ez utóbbiak receptköteles allergiaellenes sprayk, de jó nyálkahártyalohasztók, és van köztük olyan, amelyről egyértelműen bebizonyosodott, hogy adható várandósság esetén, nem kell félni!

Kérdés: 2011. február 01., 20:55; Megválaszolva: 2011. február 05., 21:47
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Nyaki fájdalom,nyirokcsomók
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás