• Füldugulás minden reggel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! 24 éves nő vagyok, és kb két hete reggelenként úgy ébredek, hogy be van dugulva a jobb fülem. A balnak nincs baja. Ez felkelés után egy-két órával megszűnik, de másnapra újra előjön. Próbálkoztam fülgyertyával, de a panasz nem enyhült. Más tünetem, fájdalom, stb nincs. Mit tanácsol?

        WEBBeteg szakértő válasza a füldugulás témában

        Tisztelt Hölgyem! Mindenkèppen javaslok egy fül- orr- gégészeti vizsgálatot, mivel panaszát több dolog is okozhatja, pl. fülzsír, fülkürthurut. Csak egy fülvizsgálattal lehet biztosan megmondani a pontos okot, és az ennek megfelelő kezelést. A fülgyertyát èn eleve nem tartom hasznos eszköznek, nem csodálom, hogy nem javított a duguláson.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 28., 09:20; Megválaszolva: 2011. január 01., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés