• Orr-és füldugulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot,azt szeretném kérdezni,hogy az orr- ás füldugulás összefügg-e a frontérzékenységgel,mert mostani időjárás elég változó és nálam mindenféle panasz jelentkezik pl:féj a nyakam,szédülök,bedugul az orrom és a fülem,vérnyomás ingadozás,rosszullétek,végtagfájdalmak,szurás a fejben stb. Nagyon fontos lenne a pontos válasza mert nem tudom el dönteni,hogy ez most szervi baj vagy frontérzékenység.Már voltam mindenféle kivizsgáláson és nem találtak semmit azon kivül,hogy hepatitis-B fertőzésem van.Mit tehetek ha frontérzékeny vagyok nagyon sokat segítene ha megírná mert már a munkában sem tudok koncentrálni.Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a orrdugulás, füldugulás témában

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Igyekszem pontosan válaszolni! Nagy valószínűséggel Ön frontérzékeny, ha az eddigi vizsgálatokkal nem találtak semmit (fül- orr- gégészet? neurológia? háziorvos? laborok? képalkotó vizsgálatok?). A vérnyomáskiugrástól lehet nyakfájás, szédülés és hallásromlás is, valamint az orrnyálkahártya is elméletileg megduzzadhat a nagyobb hidrosztatikai nyomás következtében, bár ez utóbbi eléggé teoretikus. Esetleg egyfajta vegetatív reflex is lehet. Azt hiszem kimondható, hogy Ön frontérzékeny.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-03 19:17:00; Megválaszolva: 2010. június 03., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés