• Napi orrvérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Segítséget szeternék kérni az gyakori napi enyhe orrvérzésemmel kapcsolatban. 2 évvel ezelőtt gyakori és erős orrvérzéssel orvoshoz fordultam, a kezelés során kimarták valamilyenszerrel, majd ezt követően felírtak nekem Rutascorbin tablettát és gyakori vazelines kenegetést a gyenge vérerek miatt.

        A mostani panaszom nem ennyire erős, de zavaró számomra, hogy szinte minden orrfújásnál vér jelentkezik a zsebkendőben.

        Tanácsot kérnék, hogy mit tehetnék. Esetleg újból menjek el a F-O-G-re?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a orrvérzés témában

        Tisztelt Beteg!

         

        Igen, az a biztos, ha megint megnézi fül- orr- gégész. Legalábbis gyógyszerrel, kenőccsel nem biztos a gyógyulás. Ezért ismét lehet triklórecetsavas edzésre számítani, vagy elektromos csipesszel történő égetésre. Néha az erek újraképződnek, ez előfordul.

         

         


        Kérdés: 2010-03-15 20:12:44; Megválaszolva: 2010. március 15., 20:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: