Füldugulás terhesen

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Két napja be van dugulva a bal fülem.Állapotos vagyok, a 37-hétben vagyok.Szeretném tudni mi okozza. Arra is gondoltam, hogy talán magasabb lett a vérnyomásom és ezért, vagy huzatot kaptam? Ön szerint mivel próbáljam kezelni? Köszönöm Válaszát. Németh-Bodó Renáta

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a füldugulás témában

Tisztelt Németh-Bodó Renáta!


Panaszait vérnyomásemelkedés is kiválthatja, de terhesség alatt egyéb belsőfül rendellenességek is jelentkezhetnek (szédüléses rohamok, fülzúgás, ezeket kísérő halláscsökkenés) emiatt is az lenne a legjobb, ha panaszát szülész orvosával és fül-orr-gégésszel is megbeszélné.
A vérnyomás problémákat terhesség alatt igen komolyan kell venni. Mihamarabb konzultáljon szülészével!
A belsőfül panaszok a szülés, vagy a szoptatás befejezése után spontán javulást szoktak mutatni.

 

Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

Kérdés: 2009. június 03., 19:44; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:50
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban