Hólyag a torokban

Jó napot doktor úr! Azzal a panasszal fordulok önhöz,hogy 4 éve félre nyeltem a nyálam szó szerint fulladoztam. Ezután annyira féltem,hogy nem mertem enni. A mai napig félve eszem tömegben a fulladozás miatt. E miatt 40 kg-ra fogytam. Ez után volt gombóc érzet a torokban. E miatt voltam pajzsmirigy vizsgálaton de negatív lett. Az óta hólyagok vannak a torkomon és váladék érzet. E miatt egész nap krákogok. Nő létemre szégyenlem. Reggel amíg fel nem köhöhök egy zöld darabos nyákot fáj a torkom. Ha sokáig nem beszélek fáj (2-3 óra) ha sokáig beszélek egyfolytában akkor is fáj (2-3 óra) . A gombóc érzet már nincs. Ez a kép a torkomról készült. Szenvedek. Lehet ez daganat esetleg? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza reflux témában

Tisztelt Hölgyem,

A képen nem látszik daganat. Irritált garat nyálkahártya viszont igen. Szerintem panaszai refluxos eredetűek, illetve pszichések.

Ivókúra Salvus vízzel (napi 2dl, óránként egy egy korty), esetleg gasztroenterológiai kivizsgálás. Ha a súlya kicsit növekszik, a cardia záróizma is jobban tud működni.

Kérdés: 2021. április 17., 06:03; Megválaszolva: 2021. április 17., 07:37
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás