Papilloma planocellulare uvulae D10.50

Tisztelt Doktor úr! Tavaly kisműtétem volt.Az uvuláról eltávolitottak egy 7 mm átmérőjű daganatot. Az eredmény Papilloma planocellulare uvulae D10.50 ami azt jelenti jó indulatú daganat?? A gondom az hogy előtte is fájt a torkom és az egész nyaki részem és most is és tulajdonképpen kis megszakitással folyamatosan. És ugy érzem megint mintha le lenne tapadva a nyelvcsapom mint a daganat kinövése előtt. Talán vissza nől a daganat ön szerint? Mitől lehet ez? Közben a bölcsességfogam sem akar kinőni és az is gyulladt.Elmentem a torokfájással a gégészetre ismét. A gégészetről a szájsebészhez küldtek hogy a fogam miatt fáj a torkom, a szájsebész pedig vissza küldött a gégészetre hogy a mandulám is nagyon gyulladt. De senki nem csinál semmit 2 éve.Mit javasol mit tegyek? Félek hogy valami komoly bajom van .Érdemileg senki nem csinál semmit. A fogászaton sem a gégészeten se. Folyamatos gyulladásban van mindenem. Kérem segitsen,Adjon tanácsot. Köszönöm e mail cimem: [email protected]

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a Torokgyulladás témában

Tisztelt Uram, A papilloma kiújulásra hajlamos, jóindulatú daganat. Se gyulladást, se fájdalmat nem okoz. A folyamatos gyulladás hátterében vagy orrlégzési gátoltság vagy reflux áll leggyakrabban. Mivel előbbit gégészeten látták volna, javasolom gasztroenterológiai kivizsgálását

Kérdés: 2020. augusztus 11., 20:54; Megválaszolva: 2020. augusztus 11., 21:19
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban