• Piros sárgás foltok a garatfalon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! olyan problémám lenne hogy kb 2 honapna észre vettem hogy a torkom bevan gyulladva ,elmentem háziorvoshoz ő aztmondta hogy mandula gyulladás kikell vetetni és elmulik nem kaptam rá gyogyszert. viszont az elejetől fogva nem fájt a torkom fogmosás közben vettem észre hogy gyulladt. viszont mostmár észre vettem hogy a hatsó garatfalon holyagok lettek , csatolok képet is ugy látja ön is . nagyon félek hogy valami komoly baci vagy virus és nincs kezelve :/ mi a javaslata keressek fel fül orr gégészt ?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a torokgyulldás témában

        Tisztelt Hölgyem, Az ön torkában található elváltozás krónikus irritáció vagy gyulladás. A dudorok a nyálkahártya alatti kis nyiroktüszők. Általában orrlégzési gátoltság miatti kiszáradás vagy környezeti ártalom (dohányzás, alkohol) okozza. Az orrlégzés javítására pl. NeilMed orröblítő használata javasolt napi 2 alkalommal. Ha 2 hét alatt nem javul, mindenképp keressen föl szakorvost.


        Kérdés: 2020. május 27., 13:29; Megválaszolva: 2020. május 28., 08:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: