• Orr dugulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv: Doktor úr Kérdésem az lenne hogy mitől lehet az hogy nap közbe nincs bedugolúlva az orrom de estére elalvás előtt már csak a számon tudom venni a levegőt. ? Kb: mióta bejött ez a nyálkás hideg változékony idő azóta tapasztalom ezt. Megfázva nem vagyok mivel voltam háziorvosnál is. Viszont mióta ez van azóta csak Otrivin Extra sprye vel tudok elaludni.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Orrdugulás témában

        Tisztelt Uram, Vegetatív reflex, hogy stressz mentes állapotban az orrnyálkahártya megduzzad. Az időjárás is okoz egy alap duzzanatot, erre tevődik rá. A nyálkahártya dekongesztáló orrcsöppet 1 hét után abba kell hagyni. Inkább orröblítést javasolok. Pl. ClinSin eszközzel


        Kérdés: 2020. január 21., 16:30; Megválaszolva: 2020. január 21., 16:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos