• Allergia megfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt.. 2008ban diagnosztizáltak nálam allergiát.. Xyzalt szedek rá és Calcimuscot szükség esetén.. Múlthéten megbetegedtem fájt a szájpadlásom.. háziorvosnál jártam aki irt fel Rhino es Nasotaso orrsprayt és orrba helyezhető kremet.. Meg Apranaxot.. Kozben Fül orr gegeszeten is voltam aki megállapitotta hogy bakteriális fertőzés van végig a torkomban.. Supraxot irtak amitol jol is lettem de a 4. nap a gyogyszer bevetele utan rosszul lettem es ugyelet latott el.. Kaptam 2 injekciot.. Valamivel jobban vagyok de meg mindig nathasan erzem magam nem tisztul az orrjarat.. Tegnap este gomboc erzes volt a torkomban nehezitette a nyelest.. Nem tudom h az allergia vagy a megfazas okozza e. Kerem segitseget hogy mit tegyek..?!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Orrdugulás témában

        Tisztelt Hölgyem, Mindkét betegség az orrnyálkahártya duzzanatával jár. Így a krónikusan szedendő allergia gyógyszer mellett szedje végig az antibiotikumot és használjon náthára való orrsprayt is. Illetve, ha a rosszullét a suprax rovására írható, akkor az utolsó akkor abból hagyja el. Mindezeket ki tudja egészítené clinsin vagy NeilMed orröblítéssel is.


        Kérdés: 2019. szeptember 22., 10:51; Megválaszolva: 2019. szeptember 25., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: