• Ön szerint komoly a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Azért írok önnek, mert nem akar elmulni egy problémám. Eleinte kis fül fájdalommal kezdődött és hőemelkedéssel. elmentem vele orvoshoz, de nem találtak semmit. Aztán 2-3 nap múlva elkezdtem szédülni és gyengének érezni magam, ha sokat fekszem. Azóta már el telt pár nap, kezdtem jobban érezni magam, leginkább azért mert nem tudtam feküdni, egész nap elfoglalt voltam és ilyenkor nem jelentkezik nagyjából semmilyen tünet, de aztán ma nem volt különösebb dolgom, ezért kicsit tovább maradtam az ágyban. Tarkóm alatt volt párna, így feküdtem és olvastam, de aztán egy 10 perc múlva elkezdett feszíteni az arcom, fájni a fülem kicsit illetve a fülemben belül kezdtem feszítő érzést érezni és mintha váladék kezdett volna el folyni le a torkomon, valamint enyhe szédülés is jelentkezett. Felalltam, kimentem kicsit, elfoglatam magam, de nem hagyott a dolog nyugodni, ezért újra lefekudtem a tarkomra, megnezni, hogy ismét jelentkeznek e a tünetek és sajnos ismét jelentkeztek. Fejem is elkezdett ezúttal a homlokom bal oldalán fájni. Attól félek, hogy esetleg a kisagyammal lehet valami. Olvastam, hogy a középfül gyulladásnal tovabbterjedhet a dolog. És bár az orvos nem látott semmit a fülemben, most ez miatt aggódom vagy esetleg belsőfül gyulladás vagy bekerulhetett oda a váladék, ilyeneket találtam az interneten és most kicsit aggódni kezdtem. Ön szerint mi lehet a probléma. Megnyomkodtam a tarkomnál most a kérdés kiirasa közben és bizony mikor megnyomkodom, akkor meg jobban elkezdett feszíteni az arcom és a torkomnál is feszítő érzést éreztem és utána néztem, láttam, hogy a kisagy pont ott helyezkedik el. Ön szerint komoly a probléma?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Krónikus panaszok témában

        Tisztelt Uram! Sem középfülgyulladás szövődménye, sem belsőfül folyamat nem áll a panaszai mögött. Azoknak egyéb fő tünetei hiányoznak. Számos minor probléma miatt érezhet ilyesmit, de leginkább pszichés ok állhat a tünetek hátterében.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 10., 15:58; Megválaszolva: 2019. augusztus 10., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: