• LELET értelmezése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Az alábbi lelettel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ez az eredmény ijedtségre adhat okot? Minek köszönhető, mit tanácsol? Az eredmény kiadva: 2019.03.05 Mintában kimutatott mikroba:Geotrichum silvicola Csíraszám Kevés telep Érz. mg/l - - Kórokozó baktérium nem tenyészett ki

        Dr. Gerencsér Emőke válasza a lelet értelmezése témában

        Tisztelt Kérdező! Valaki, valahonnan mintát vett Önből, vagy Önről. Megkapta a laboreredményt, ezt azzal az orvossal kell megbeszélni, aki ismeri Önt, az Ön panaszát, azt is, hogy miért kereste fel, azt is tudja, honnan vette a mintát. A kérdéses területről/ váladékból baktérium nem tenyészett ki, csak a leírt gomba. A Geotrichum gombákat 1809-ben fedezték fel, azóta több, mint 100 fajtájukat már azonosították. Azért nem írok bővebben, mert Önnek vissza kell menni az orvosához. Leletet nem a beteg értelmez, hanem az, aki kérte. Egyébként a net-en beírja a böngészőbe és sok közleményt talál. dr Gerencsér Emőke


        Dr. Gerencsér Emőke, fül-orr-gégész
        Fül-orr-gégész Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Gerencsér Emőke

        Kérdés: 2019. március 06., 19:50; Megválaszolva: 2019. március 08., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.