Mandula műtét után hólyagok a nyelven

Tisztelt Uram! A következő problémával fordulnék önhöz, a tegnapi nap folyamán múlt 2 hete, hogy kivették a garatmanduláim. Voltam egy hetes kontrollon szépen is gyógyult, ezért mar nem kellett visszamennem. Ma azonban megnéztem milyen állapotban van, gyönyörűen begyógyult, már alig fáj, viszont a problémám az lenne, hogy észrevettem a nyelvem hátsó mandula alatti részein, mindkét oldalt hólyagos. De csak a nyelvem hátsó részén. Megijedtem, hogy esetleg komolyabb probléma lehet.. vagy csak a gyulladas okozhatja e. Szeretném kikérni a véleményét, eléggé aggaszt. Válaszát előre is nagyon Koszonom! A.

Dr. Zaránd Rajmund válasza Nyelvgyök témában

Tisztelt Hölgyem!

Ha nincs panasza, akkor ön minden bizonnyal a nyelvgyökön V-alakban elhelyezkedő "körülárkolt" ízlelőbimbókat látja. Ez nem kóros. Teendőt nem igényel.

Kérdés: 2017. március 10., 17:44; Megválaszolva: 2017. március 11., 17:29
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
nyelvgyöki mandula duzzanat
Tisztelt Doktor Úr! Struma műtétem lett volna elaltattak de a tömeges nyelvgyöki mandula miatt nem tudtak altat elkezdett vérezni, szakrendelésen nem...
Nyelvgyöki mandula RF műtét
Tisztelt Doktor úr! Az elmúlt héten már kérdeztem Öntől. Azóta a 6 hónapja jelen lévő gombóc érzéssel a torkomban voltam kontroll...
Fülcsengés
Tisztelt Doktor Úr! Lányommal kapcsolatos lenne a kérdésem. 17 éves,elmondása szerint gyerekkora óta bal oldalon csengett a füle, de mivel ő ezt...
Sjöngren syndróma miatt orr-fül...
Ma voltam gégészeten,mert viszket és fáj balodalt az orcimpám,belül kis pirosodás,külsőrészre is kiterjedt.Ez a probléma volt régebben is,meg...
Normális ha az orromból...
Kedves Webdoktor! Napok óta náthás vagyok, mivel sajnos influenzával küzdöm. Magas lázzal is jár. Iszonyatos fájdalmas érzek a szájpadlásomnál...