lehet szajrak?

Tisztelt Doktornő! Nekem csak annyi kerdesem lenne, hogy a szajrakot vagy szajuregi elvaltozasokat csak kizarolag fogorvosi szures eseten veszik eszre vagy ful orr gegesz is eszrevenne e egy egyszeru rutinvizsgalat soran? Az elmult fel evben ketszer is voltam bizonytalan torokfajas gombocerzes stb..miatt. Mind a ketszer azt mondtak reflux lehet, nem latnak semmi korosat. Van par rossz fogam illetve csonk. Most eppen van egy afta a szam belsejen, es a nyelvem is olyan mintha ki lenne dorzsolodve. Illetve van nehany folt a nyelvem oldalan, aljan. Piros es feher a szele. Ez lehet a rossz fogaktol? Vagy valamilyen bakteriumtol? A gegeszeten kaptam uj gyogyszert ket hete a "refluxra" azt mondtak ha az sem segit menjek vissza es csinalnak torokleoltast. Eszrevettek volna ha nagy a baj vagy menjek el egy ilyen jellegu szuresre? Elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza szájüregi elváltozás témában

Tisztelt Hölgyem!

Felnőttkori orvosi vizsgálatok különösen tekintettel vannak az érintett terület daganatos elváltozásaira, így véleményem szerint észrevette volna a gégész kolléga, ha daganatra gyanús terület kerül a látóterébe. Mindazonáltal javasolom, hogy a rossz fogak szanálásával foglalkozzék, ez az Ön korában nem csak egészségügyileg, de esztétikailag is fontos...

Kérdés: 2016. augusztus 30., 17:49; Megválaszolva: 2016. szeptember 05., 22:36
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Hólyagos torok
Tisztelt Doktor Úr! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy van e okom aggódni és ha igen hová forduljak segítségért vagy esetleg mit próbáljak...
kitüremkedések a nyelvtőn
Tisztelt Doktor Úr/Nő! a napokban kitüremkedések jelentek meg a nyelvem tövén, ott, ahol az ínyvitorla van. elég nehezen tudok nyelni emiatt....
Duzzanat a mandula felett
A jobb mandulám felett van egy kis duzzanat, ami inkább hosszúkás mint széles, de ha kinyitom a szám lehet látni a mandula felett kicsivel. felül...
Fülfájás__
Gyomortükrözés utáni nyelési...