Tompa füldugulás

Tisztelt Dogtor Úr/Nő! A problémám az lenne hogy tegnap reggel furcsán fájogatott a jobb fülem, konkrét fájdalomnak nem mondanám, inkább az ébredés után a felkelés mozdulataiban egyszer kétszer belenyilalt, aztán abba is maradt, belenyultam a fülembe egy picit, nem dugtam mélyre az ujjam és éreztem hogy zsírosabb a hallojárat mint szokott lenni, ezért elmentem a gyógyszertárba és audispray-t vettem, itthon használtam de nem folyt ki semmi csak a folyadék amit belefujtam, de olyan érzésem volt utána mintha nem jött volna ki az egész, és tompább lett a hallásom a jobb fülemre, és ma reggel is igy keltem.. Nem fáj, csak furcsa érzés, mintha lenne benne valami, előfordulhat hogy amit a spray feloldott az lejjebb ment ahelyett hogy kifolyt volna? Mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülfájás témában

Tisztelt Hölgyem!

Előfordulhat, hogy a fülzsír csak mélyebbre jutott, de az is, hogy fülkürthurutja van. Fülészeti vizsgálat után lehet mindezeket tisztázni, aztán terápiát is meghatározni rá.

Kérdés: 2015. szeptember 09., 08:18; Megválaszolva: 2015. szeptember 10., 19:33
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
mandula garat fül
ÜdvözAlöm Doktor Úr! A problémám a következő lenne. Kb 2 hete mandula problémák miatt háziorvosom Aktil Duo-t írt fel. Sajnos ezt és...
fulfajas, gyulladas
Jo estet kivanok! A nevem Laszlo, aval a problemahoz fordulok Onhoz, hogy csutortok ejjel arra ebredtem, hogy faj mindket fulem, fel van dagadva es be van...
Fülfájás
Tisztelt Doktor Úr! Nagyjából két hete akut mandulagyulladásom volt, kaptam rá injekciót, megszünt szinte minden tünetem, viszont a fülem azóta...
Tompa fülfájás
Tisztelt Dr úr! A fülemmel 2X is elvoltam a fülészeten mert a dobhártyámon tompa fájást érzek, és néha beleszúr. Megnézték és nem találtak...
mandulaműtét utáni fülfájás
Kedves doktor/doktornő! 4 napja vették ki a gócos manduláimat helyi érzéstelenítéssel. Alacsony vérnyomassal vagyok megáldva, illetve az...