mandulaműtét utáni fülfájás

Kedves doktor/doktornő! 4 napja vették ki a gócos manduláimat helyi érzéstelenítéssel. Alacsony vérnyomassal vagyok megáldva, illetve az éheztetést sem bírom, így a műtét alatt ájuldoztam. (a vért, szurit..stb látványokat bírom) Bíztam az orvosomban, nagyon jó munkát végzett:) Mivel a műtét után szorgosan megittam a kancsó teát aztan par pohár vizet - a műtét alatti sok döntés következményeként a lecsorgott vér - felkavarta a gyomromat, minden kijott, aztan jobb lett. (örültem, hogy a gennytől is megszabadultam) Utána is szorgosan ittam. Nekem a gyogyulasos időszakban a legrosszabb a fülfájás, nem pedig a nyelés (bár az sem kellemes, de elviselhető) bárhogyan teszem a fejemet, olyan mintha a fülemet belülről nyomnák, ha nincs bennem cataflam. Ez normális reakció ilyen esetben, vagy ajánlatos visszamennem a fül-orr gégészemhez? A zarójelentésben semmi abnormális nincs a írva a fülemről. A cataflam beszedése után egy órával már semmi gond a fülemmel, viszont max 2 tablettát szerett vona bevenni, nem peg egesz nap a hatasa alatt lenni. Van olyan megoldas, testhelyzet amivel enyhíthetném a fülfájást? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülfájás témában

Tisztelt Hölgyem!

A garat fájdalma a fülbe sugárzik, jelen esetben valóban a mandulaműtét miatt fáj a füle. Cataflam 4 óránként bevehető elegendő folyadékbevitel mellett.

Kérdés: 2015. január 09., 09:10; Megválaszolva: 2015. január 11., 12:01
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
mandula garat fül
ÜdvözAlöm Doktor Úr! A problémám a következő lenne. Kb 2 hete mandula problémák miatt háziorvosom Aktil Duo-t írt fel. Sajnos ezt és...
fulfajas, gyulladas
Jo estet kivanok! A nevem Laszlo, aval a problemahoz fordulok Onhoz, hogy csutortok ejjel arra ebredtem, hogy faj mindket fulem, fel van dagadva es be van...
Fülfájás
Tisztelt Doktor Úr! Nagyjából két hete akut mandulagyulladásom volt, kaptam rá injekciót, megszünt szinte minden tünetem, viszont a fülem azóta...
Tompa füldugulás
Tisztelt Dogtor Úr/Nő! A problémám az lenne hogy tegnap reggel furcsán fájogatott a jobb fülem, konkrét fájdalomnak nem mondanám, inkább az...
Tompa fülfájás
Tisztelt Dr úr! A fülemmel 2X is elvoltam a fülészeten mert a dobhártyámon tompa fájást érzek, és néha beleszúr. Megnézték és nem találtak...