mandula garat fül

ÜdvözAlöm Doktor Úr! A problémám a következő lenne. Kb 2 hete mandula problémák miatt háziorvosom Aktil Duo-t írt fel. Sajnos ezt és Augmentint szedtem már az elmúlt hónapban is.. A kezelés alatt egy megfázás is elkapott, ezért Neo Citran, köptető és orrcsepp is szükséges lett. Ekkor már nem éreztem mandula problémát. MAjd 1 hét elteltével az influenza épp elmúlt, és a gyöygszer szedése is, amikor ismét fájni kezdett a mandulám, és enyhén a fülem, ugyanazon oldalon. ekkor háziorvosom Ceclor Retard 750mg antibiotikumot írt fel. Holnap 6 napja.. A hatása érezhető, de nagyon enyhén, a mandulám már jobb, enyhén fáj csak, és a fülem is csak enyhén, mint előtte is, de még mindig köhögök. A kérdésem az lenne, szükséges e folytatni a kezelést? Tekintve hogy még mindig nem vagyok teljesen rendben, és nem szeretnék nagyon visszaesni. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel.: Kiss István

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülfájás témában

Tisztelt Uram!

Az antibiotikumot panaszok mellett nem szoktuk abbahagyatni, de ha az általánosságokon túl pontosítani kell akkor mindenképp mutassa meg magát fülészorvosnak. Addig is szedje tovább a gyógyszert.

Kérdés: 2016. március 06., 20:36; Megválaszolva: 2016. március 06., 21:32
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Fülfájás__
fulfajas, gyulladas
Jo estet kivanok! A nevem Laszlo, aval a problemahoz fordulok Onhoz, hogy csutortok ejjel arra ebredtem, hogy faj mindket fulem, fel van dagadva es be van...
Fülfájás
Tisztelt Doktor Úr! Nagyjából két hete akut mandulagyulladásom volt, kaptam rá injekciót, megszünt szinte minden tünetem, viszont a fülem azóta...
Tompa füldugulás
Tisztelt Dogtor Úr/Nő! A problémám az lenne hogy tegnap reggel furcsán fájogatott a jobb fülem, konkrét fájdalomnak nem mondanám, inkább az...
Tompa fülfájás
Tisztelt Dr úr! A fülemmel 2X is elvoltam a fülészeten mert a dobhártyámon tompa fájást érzek, és néha beleszúr. Megnézték és nem találtak...