Orr-garat gyulladás

Tisztelt Doktor úr! Több mint egy hete náthával küzdök, a háziorvosom azt orr-garatgyulladást álapított meg, amire antibiotikum (Fromilid uno 500 mg 1X1 szem)szedését írta elő.Időközben megfájdult a fülem is, amivel felkerestem egy fül-orr-gégész szakorvost, aki azt mondta, kissé vissza van húzódva a dobhártyám, és javasolta, szedjem továbbra is az antibiotikumot és használjak orr sprayt. Most 5. napja szedem a gyógyszert, de a fülem terén nem érzékelek javulást, fáj, enyhén be van dugulva, illetve cseng, zúg. A kérdésem: betudható náthának a fülzúgás, csengés? Vagy keressek fel ezzel ismét egy szakorvost? Üdv.: Bernadett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülfájdalom témában

Tisztelt Hölgyem!

HA erős orrfúváskor a halláspanasza változik, akkor lehet a nátha a zúgás oka. Ellenkező esetben audiológiai vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2015. március 05., 23:31; Megválaszolva: 2015. március 08., 20:53
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Fülgyulladás lehet?
Tisztelt Dr.! 3 napja fáj a fülem, tegnap elkezdett közvetlen a fülem mögött fájni, ma pedig azt vettem észre hogy ha kinyitom a szám, elvan...
Fülmosás
Tisztelt Fül- Orr gégész! Pár napja nyelésnél fájt a fülem, a torkom mellett mert az is fájt el mentem az ügyeletre mert egyre elviselhetetlenebb...
Nem javuló arcüreg és...
Tisztelt Doktor nő/úr! Jún 15-én kezdődtek a panszaim, rossz közérzet, megfázás szerű tünetek, több napon át tartó 38 fok körüli láz...
Fülfájás
Tisztelt Dr. Zaránd Rajmund! A következő problémával szeretnék Önhöz fordulni. Napok óta fáj a jobb fülem és a tarkóm jobb oldala. A fájdalom...