góckeresés

Jó napot kívánok! Az utóbbi időben több problémám is volt légzőszervi illetve F.O.G területen, évek óta gondom van a torokfájással, orvosa válogatja, hogy ki kell-e szedetnem a mandulámat, a többség azt mondta nem, általában nincs lázam, pedig szokott tűszős is lenni, mandulaköveim vannak, a nátha is mindig a torkomon át támad meg. Voltam góckutatáson, legutóbb negatív eredménnyel, vérsüllyedés, torokváladék rendben volt. Hull a hajam, pattanásaim vannak stb. A legfrissebb panaszom, hogy megváltozott az ízérzékelésem bizonyos esetekben. A szaglásom nem. Nem vagyok nagy dohányos, de a napi 3 szál cigarettámtól is undorodom, hányingert okoz, más ízt érzek mint szoktam. A fogam-állcsontom táján szoktam néha (nem gyakran) mostanság gyenge, diffúz fájdalmat érezni, nem kimondottan arcüregi területen, inkább foggyökér körül, de a fogaim jelenlegi állapota jó. Meg érzek valamilyen nyákcsorgást a garatomban, ami nem múlik. Kérem segítsenek, kihez forduljak? Milyen orvosra lenne szükségem? Mire gyanakodnak?

Dr. Zaránd Rajmund válasza góckutatás témában

Tisztelt Asszonyom!

Szerteágazó panaszainak hátterében, úgy látom, hogy klasszikus nyugati típusú orvoslás komoly organikus betegséget kimutatni nem tudott, ebben az esetben én az alternatív medicina (homeopátia, természetgyógyászat) irányába fordulnék.

Kérdés: 2012. november 20., 12:27; Megválaszolva: 2012. november 21., 20:44
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Rejtélyes kór!
Mi az audiogram alapján a BNO kódja?
Mitől van folyamatos orrdugulásom?
Halláscsökkenés
Orrnyálkahártya duzzanata