Normális testsúlycsökkenési ütem

Tisztelt Hölgyem! nov 11 én 121 kg val diétázni kezdtem ma 111 kg vagyok heti 2.5 kg meen le de most heti 70 dkg megy le. normális ez hogy ilyen nagy sulynál 2.5 kg után heti 70dkg megy le? És az a kérdésem most már mindig kevesebbet fogyok? kőszőnőm a választ

Legfrissebb cikkek a témában

Irinyi-Barta Tünde válasza Fogyás, Fogyókúra, Testsúly témában

Kedves Kérdező! Igen, teljesen normális ez a fogyási ütem, amit tapasztal. A kezdeti gyors fogyás után beáll a testsúlycsökkenés üteme, és az egészséget nem károsító testtömegvesztés hetente 0, 5 kg. A drasztikus fogyás sajnos nem ad hosszútávú eredményt, a lassú ütemű viszont igen. Kérem, tartsa a diétáját, és mellette figyeljen oda a testmozgás végzésére is. Gratulálok az eddigi eredményéhez, és kitartást kívánok, hogy elérje a kitűzött célját. Ha pedig sikeresen lefogyott, akkor se hagyjon fel az energiaszegény diétával és a mozgással, hiszen csak így tarthatja majd az elért eredményt.

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2014. december 17., 16:38; Megválaszolva: 2014. december 18., 10:03
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...