Fogkezelés és szédülés

Tisztelt Doktor Úr! 3 hónapja kialakult nálam ez a rendkívül kellemetlen betegség a BPPV. Azóta is szédülök, bár lassan javulgat. Viszont van néhány fogam pontosan 2 egy bal alsó rágó fog és szintén baloldalon fent egy rágó fog amit haladéktalanul újra kellene tömni.Ráadásul az fogam már gyökérkezelt. Nagyon félek hogy a fogkezelés után újra előjön ez a ronda betegség ami miatt dolgozni se tudtam majdnem 2 hétig.Tudna nekem tanácsot adni ezzel kapcsolatosan, hogyan tudnám kivédeni ezt a betgséget, mit tegyek. Üdvözlettel és köszönettel Lilla

Dr. Volom András válasza BPPV témában

Kedves Látogatónk!

A BPPV-re esetleg a fogszorítás útján hathatnak a fogtömések. Amikor ezeket kicserélik és esetleg kissé magasak lennének feltétlenül menjen vissza és addig igazítsák, amíg tökéletesen illeszkednek a harapásába.

Üdv: Dr. Volom András

Kérdés: 2018. július 29., 18:38; Megválaszolva: 2018. augusztus 01., 18:34
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Szájpadlás
Tisztelt Doktornő, Csatolt fotón látható fehér duzzanat van a szájpadlásomon. Kicsit érzékeny is. Tudna segíteni hogy mi lehet ez? Illetve...
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt