• Pharmatex kúp mellett is teherbe eshettem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Még sosem használtam sürgősséggel fogamzásgátlót, most igen, a ciklusom 16. napján más fogamzásgátló kiegészítéseként (Pharmatex kúp) az aktus után néhány órával. A vártnál 2 nappal korábban megjött a mensesem, ami pecsételgetéssel indult, majd bővebb jellegű, de az szokásos erőteljes vérzés elmaradt. napokig fejfájásom volt, hányingerem, fáj a jobb bordaív alatt, de tulajdonképpen az egész hasam. Ami megrémiszt, az a jelentkező mellfeszülés. Pattanások keletkeztek az arcomon, fázom, fáradt, álmos vagyok.

        Mekkora esélyem van a teherbeesésre? 84 % a nemre a tájékoztató szerint, de van, ahol teljesen ki is zárják.

        Létezik, hogy több, mint két héttel az események után a terhességhez hasonló tüneteket produkáljak?

         

        Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        A tájékoztatónak kell hinnie, és jó lenne egy terhességi tesztet csinálni, mert nem volt rendes vérzése. Egyébként a panaszokat könnyen okozhatja az esemény utáni tabletta, hiszen viszonylag nagy dózisú hormont tartalmaz, pontosan ezért nem jó "kiegészítés"-nek használni. Jobb lenne egy fogamzásgátlót választani, és akkor nem kell ennyit idegeskednie.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-11 22:40:06; Megválaszolva: 2010. március 11., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: