• 7napos szünet -menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Lindynette20at szedek most kedztem és a 7napos szünetben tartok de már az 5. napon és még mindig nem jött meg,félek hogy esteleg nem fog,mennyire szokatlan vagy baj ha kimarad? lehet hogy attól hogy még csak most kezdtem ilyen gyógyzser szedni életembnen először és még nem állt rá a szervezetem? ma volt egy kisebb vérzésem,de nem tudom hogy ez most a menses kezdete vagy csak pecsételő vérzés..,gyógyszer nélkül is 4napig tartott kb és nem sok vér volt és nem voltak görcseim hát most hogy még gyógyyszert is szedek,azért észervehető egyértelmű vérzésnek kéne jelentkeznie nem? Ha nem jelentkezik a 7nap alatt akkor kizárt hogy a gyógyszer második adagjának a szedésének közben jöjjön meg?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Nem vérző!

        Előfordulhat úgy is, ha valaki nem szed gyógyszert, de aki gyógyszert szed sokkal gyakoribb, hogy egy egy vérzés kimarad, vagy később jön meg, akár nagyon kevés. Ettől persze még semmi baj nincsen és nem kell semmit sem tenni. Minden rendben van a gyógyszerrel és persze magával is. A fogamzásgátló hatás természetesen fennáll.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-04 19:15:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés