• Fogamzásgátló és széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő!Egy hónapja szedek fogamzásgátlót és még mindig attól tartok,hogy valamit elrontok!Kicsit furcsa kérdésem lenne!Naponta van székletem reggel szokot délbe néha este is van!De olyan szilárd nem mondanám,hogy híg lenne!És azt szeretném kérdezni,hogy ez nem befolyásolja a tablette felszívódását ha a tablettát este veszem be széklet meg csak reggel van?Ez nem hasmenés ugye ha szilárd!Elnézést kérek a buta kérdésemért de aggódó típuus vagyok!Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Egy nagyon fontos dolog nem volt benne a levelében. Vajon a széklet mindig ilyen gyakori volt, vagy csak mostanában? Ez azért nem mindegy, mert minden embernek mások a székelési szokásai, vannak, akiknek csak 3 naponta van, és vannak akiknek naponta többször is. Ha ez mindig így volt, akkor nincs probléma, az Ön szervezete így működik. Ha esetleg az utóbbi időben gyakoribb a széklet, mind korábban, akkor érdemes elmenni a háziorvosához egy vizsgálatra. Ebben a formában nem nagy a valószínűség, hogy befolyásolná a fogamzásgátló tabletta szedését.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes szülész-nőgyógyász rezidens

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-29 14:13:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés