Volina fogamzásgátló kihagyása - 2. hét eleje (9. nap)

Kedves Doktor Úr! Már 3 éve szedem a Volina fogamzásgátló tablettát, eddig minden szemet pontosan vettem be, nem történt soha múlasztás a részemről. Ez alkalommal azonban a 2. hétnek az elején (9. nap) elfelejtettem bevenni a tablettát, így 24 órával később a 10. napi tablettával együtt vettem csak be. A kihagyott nap előtti napon voltam együtt a párommal. A Volina tájékoztatója szerint ebben az esetben nem kell aggódnom, mivel pótoltam a tablettát és a második héten tartok a gyógyszer szedésének 21 napos ciklusában. Én viszont jobban bízom a szakértő véleményében: Lehet ebből gond? Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

Ez a tabletta már nem indukálhat nem kívánt peteérést, így nem okozhat már gondot.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. április 20., 00:58; Megválaszolva: 2015. április 24., 10:31
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Antibiotikum + fogamzásgátló +...
December óta szedem a Lindynette 20 mg fogamzásgátló. Július 2-től egy hétig (július 8ig) antibiotikumot (Moxibiot) kellett szednem, mivel a...
Abbahagyott fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Szeptember 25-én jött meg az eredmény, hogy heterogén Leiden mutációban érintett vagyok. Miután kiderült, konzultáltam...
Zinnat 500 Jangee0, 2
Tisztelt Doktor úr! Zinnat 500-at kellett volna szednem 5 napig napi kettőt (10 szem) 6 szem után kiderült hogy allergiés vagyok rá, semmi komoly...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fogamzásgátló tabletta (nem hasmenés) csak a normálisnál hígabb vagy a normális...